Над западните райони ще има временни увеличения на облачността, но

...
Над западните райони ще има временни увеличения на облачността, но
Коментари Харесай

Рязка промяна на времето

Над западните региони ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е съвсем без превалявания. Ще продължи да духа слаб до сдържан югоизточен вятър. През деня ще бъде най-вече слънчево. След обяд над планинските региони в Западна България ще се развие купеста облачност и на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан южен вятър и дневните температури ще се покачат и оптималните ще са сред 28° и 33°, по-ниски по Черноморието, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд над масивите от Западна България ще се развие купеста облачност и на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа мощен, по билата и краткотрайно плевел южен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 22°, на 2000 метра - към 14°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан южен вятър. Максимални температури на въздуха: 22-25°. Температура на морската вода е 16-18°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Най-актуалната прогноза за времето можете да видите ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР