Над Югозападна България ще има временни разкъсвания на облачността. В

...
Над Югозападна България ще има временни разкъсвания на облачността. В
Коментари Харесай

Облачно време за днес. Дъждът ще преминава в сняг frognews.bg

Над Югозападна България ще има краткотрайни разкъсвания на облачността. В по-голямата част от страната ще е съвсем безшумно, в източните региони с сдържан северен вятър.

 

По Черноморието ще е най-вече облачно с валежи от дъжд и ръмежи. Ще духа до сдържан северен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 5 и 8 градуса. Температурата на морската вода е 9-10°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

 

В планините ще е най-вече облачно и тук-там ще превали слаб сняг. Вятърът ще е слаб, най-вече от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 2°, на 2000 метра - към минус 2°.

 

Живеем в доста забавно време, може да се окаже, че това е най-топлата ни зима от 2006 година насам. Днес и на следващия ден ще нахлува доста пресен въздух и температурите ще се намалят. Това съобщи климатологът проф. Георги Рачев в ефира на БиТиВи.

 

По думите му събота и неделя твремето ще е топло, вероятно към 22 -23 януари се чака утежняване. Ще има разбъркан дъжд от дъжд и сняг. В Сандански времето ще е топло и хубаво времето. Температурата там ще е с по-малка анамалия по отношение на София.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР