Над Украйна ще надвисне смъртна опасност, ако Западът оттегли финансовата

...
Над Украйна ще надвисне смъртна опасност, ако Западът оттегли финансовата
Коментари Харесай

Олена Зеленска: Спре ли ни кранчето Западът - умираме

Над Украйна ще надвисне " смъртна заплаха ", в случай че Западът отдръпна финансовата си помощ за съпротивата против силите на съветския президент Владимир Путин, предизвестява първата дама на Украйна Олена Зеленска, представена от ДПА.

Съпругата на украинския президент Володимир Зеленски декларира, че хората в нейната страна ще бъдат оставени да умрат, в случай че светът се умори да обезпечава помощ за страната. Тези предизвестия тя оправя в изявление, обещано за Би Би Си в подтекста на натиска, който Англия оказва върху републиканците в Конгреса на Съединени американски щати да одобрят новата американска помощ за Киев.

В четвъртък английският министър на външните работи Дейвид Камерън употребява визитата си във Вашингтон, с цел да предизвести републиканците, че блокирането на новия пакет от помощта за Украйна е " коледен подарък " за Путин. Тази седмица Сенатът - горната камара на Конгреса на Съединени американски щати, където ръководят републиканците, блокира закон за разпределяне на помощи за Украйна в размер на милиарди долари, подсилен от Демократическата партия.

Говорейки за неделното политическо предаване на Би Би Си, които ще се излъчи напълно на следващия ден, Зеленска споделя: " Ние в действителност се нуждаем от помощ. Казано с елементарни думи, нямаме право да се уморяваме от тази обстановка, тъй като в случай че го създадем, ще умрем. И в случай че светът се умори да ни оказва помощ, той просто ще ни остави да умрем ", декларира брачната половинка на украинския президент.

Междувременно последната изява на Олена Зеленска в нета е обвързвана със среща с нследника на Джордж Сорос - синът му Александър. Подробности вижте по-долу:
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР