Над територията на цяла Украйна е обявена въздушна тревога. На

...
Над територията на цяла Украйна е обявена въздушна тревога. На
Коментари Харесай

Въздушна тревога над цяла Украйна

Над територията на цяла Украйна е оповестена въздушна паника. На 3 март сутринта картата на Украйна светна в алено цялата , започвайки от източните области и обхващайки цялата страна.

Последната ракетна офанзива на Русия бе преди повече от две седмици. Тогава бяха ударени Хмелницки и Николаевска област, а вчера  ракета, изстреляна от съветските сили, , разрушавайки над 10 жилището сред втория и петия етаж. При офанзивата загинаха  трима души, а шестима бяха ранени.

В последните седмици най-напрегната остава обстановката край Бахмут - незначителен град, който обаче съветските войски се пробват да завладяват от есента на предходната година.

Изглежда, че съветските сили краткотрайно са понижили напъните си за обграждане на Бахмут от югозапад, както и от североизток, и вместо това може да се съсредоточат върху оказването на напън върху украинските сили да се изтеглят от града, като се концентрират върху североизточната линия на атака , стигна до извод Институтът за проучване на войната в последната си сводка за развиването на обстановката на фронта.
 Пригожин сподели видео с танцуващи вагнеровци в центъра на Бахмут
Пригожин сподели видео с танцуващи вагнеровци в центъра на Бахмут

На клипа се вижда униформени мъже да издигат знаме на " Вагнер " на върха на полуразрушена постройка

Руските сили продължиха настъпателните интервенции към Бахмут, по западните околности на град Донецк и в западната част на Донецка област.

Руските сили продължиха лимитирани сухопътни офанзиви североизточно от Купянск и настъпателни интервенции в региона на Кременна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР