Над сто заподозрени бяха задържани за кратко, а за седмина

...
Над сто заподозрени бяха задържани за кратко, а за седмина
Коментари Харесай

Полицейска акция в Германия срещу трафика на хора с цел сексуално робство, над 100 задържани

Над 100 обвинени бяха арестувани за малко, а за седмина бяха издадени заповеди за арест при полицейска интервенция в Германия против трафика на хора за полово иго, предадоха информационните организации.
В интервенцията, най-мащабната от този тип в страната, са взели участие към 1500 чиновници на реда, които са обискирали над 60 места в 12 от 16-те федерални провинции, заяви вътрешният министър Хорст Зеехофер. Претърсени са жилища, ателиета за масаж и обществени домове, съобщи Българска телеграфна агенция.
От полицията споделиха, че жертвите на трафика са от Тайланд. Делото се води от прокуратурата във Франкфурт на Майн.
Главните обвинени са 59-годишен тайландец и неговата 62-годишна немска брачна половинка, съдържатели на три бардака в град Зиген, провинция Северен Рейн - Вестфалия. Смята се, че те са основатели на мрежата за трафик, съгласно която дами и транссексуални били докарвани до Зиген от Тайланд с туристически визи, добити с машинация. Тези хора в началото били принуждавани да проституират в града, а по-късно - разпращани по други обитаеми места из Германия. Сутеньорите прибирали огромна част от изкараните пари.
По данни на прокуратурата до момента са открити доказателства за трафика на 32 тайландски жители за полово иго.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР