Над широк Тел Авив нямаше нападение. За пръв път наблюдавахме

...
Над широк Тел Авив нямаше нападение. За пръв път наблюдавахме
Коментари Харесай

Разкази на българи в Израел: Не сме мигнали тази нощ. Въпреки тов...

„ Над необятен Тел Авив нямаше нахлуване. За пръв път наблюдавахме нахлуване над Йерусалим и над Ал Акса – свещеното място за мюсюлманите. Стреляха и над пустинята Негев ”, сподели тя в ефира на „ Събуди се ” по NOVA.

 

„ Нито една ракета нямаше тъкмо попадение. Едно дете е потърпевшо, незабавно е закарано в болница ", добави сънародничката ни.

Градският превоз и всичко останало продължава да работи, уточни тя.

 

По-рано тази заран международните медии оповестиха, че. Това се случи в 7:30 ч. локално време в неделя, оповестиха от летищните управляващи на страната.

Според Роден Декало в неговия регион са чували единствено звука на самолетите, само че не е имало сирени. „ Сега е седмица преди нашите празници. Имаше планувани екскурзии за децата, само че се анулираха. Те остават у дома, само че всичко е отворено, вървим на работа ", добави той. 

Ангел Чорапчиев от Йерусалим сподели, че офанзивата е отблъсната сполучливо. Той самият е на работа. Повечето деца са във почивка, евентуално плануваните мероприятия с тях ще бъдат отсрочени. Хората се пробват да продължат естествения си метод на живот в Израел.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР