Над милион гледания за две седмици събра видеоклипът в Youtube

...
Над милион гледания за две седмици събра видеоклипът в Youtube
Коментари Харесай

Вечеряй, Радо с над милион гледания в Youtube

Над милион гледания за две седмици събра видеоклипът в Youtube на дебютния сингъл на пловдивския момичешки квартет   " 4Magic " - “Together " (Вечерай, Радо). Парчето е на челните позиции и в седмичните ранглисти на най-излъчваните български песни в ефир. Песента и видеото ще имат впечатляващо разпространяване отвън България, защото Вирджиния Рекърдс са мобилизирали за плана цялата си партньорска мрежа. 

„ Амбициите ни за артистите, с които работим, са огромни. Вече сме подготвени да се борим и за интернационален триумф. Дебютът на " 4Magic " се обрисува като един от най-силните за 2018-а ”, разяснява Саня Армутлиева. “Together " (Вечерай, Радо) ще се излъчва в радио- и ефирен ефир в над 15 страни, измежду които страни с големи обичаи в поп музиката като Швеция, Англия, Франция, Испания, Румъния, Италия и Германия.

Видеоклипът на “Together " (Вечерай, Радо) е сниман със съдействието на община Пловдив. В продължение на 2 дни режисьорът и операторите обикаляли забележителностите в родния град на девойките - Античния спектакъл, Стария град, квартал " Капана ", Небет тепе и Гребната база. „ Това е първият ни клип и страстта от претърпяното беше невероятна! Снимахме през февруари и беше много студено и прохладно, само че адреналинът ни оказа помощ да се оправим. Някои от най-запомнящите се моменти бяха one shot фрагментите, фотосите на Амфитеатъра, както и в " Капана ", където зад нас гореше огромен надпис " 4Magic ”, описват Валентина, Елеонора, Елия и Никол. Режисьор на видеото е Николай Шопов. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР