Над година отне на прокураутрата да напише и внесе обвинителен

...
Над година отне на прокураутрата да напише и внесе обвинителен
Коментари Харесай

След над година разследване има обвинителен акт за мутренски погром в заведение

Над година лиши на прокураутрата да напише и внесе обвинителен акт за мутренски разгром в столично заведение. Във вторник районната прокуратура заяви, че е предала четирима мъже на съд за хулигански дейности, осъществени на 12 август предходната година в заведение на бул. " Тодор Каблешков " в София.

Става дума за трошенето на маси, столове, чаши и други в ресторант " Бесо ". След нападението, в обществените мрежи бяха публикувани фрагменти и фотоси, на които се вижда.

Погромът провокира съществено публично отвращение, поради което от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата бяха принудени да се задействат. Тогава основният секретар на ведомството Ивайло Иванов съобщи:

" Министерство на вътрешните работи и управлението на страната няма да допуснем и толерираме сходни дейности - тези времена окончателно са отминали. Държавата ще отговори с всички вероятни средства, които разрешава законът ".

Към днешна дата проверяващите са съумели да разпознават четирима от общо шестима нападатели. Двама остават в неопределеност. Според проверяващите те са почнали да трошат заведението без да са предизвикани. Заплашвали са личния състав, изпочупен е бил инвентарът. Предстои насрочване на делото в съда.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР