Над една трета от хората се събуждат нощно време. Половината

...
Над една трета от хората се събуждат нощно време. Половината
Коментари Харесай

Ето защо не трябва да оставяте чаша вода до леглото си

Над една трета от хората се разсънват нощно време. Половината от тях – по няколко пъти. Основната причина за събуждането им са естествени потребности. Особено жадност.

Колкото и да ви се желае да поставите чаша вода на шкафчето до леглото, с цел да облекчите живота си, не го правете. Ето за какво:

На пръв взор това е безопасен табиет. Ползите обаче от няколко глътки вода нощно време или рано заран са по-малко от вредите.
Забелязали ли сте, че „ нощната “ вода сутринта е по-странна на усет?. Вкусът на водата фактически се трансформира, както и съставът й. И то не в позитивна посока. Причината е нашето дишане.

По време на сън човек издишва прекомерно доста въглероден диоксид. Заедно с това от тялото се отделя забележителна част отрови, които са били насъбрани денем. Всичко това влиза във водата. Ако отпиете от чашата до леглото, ще върнете всичко това назад в тялото си.

Както виждате, това е един изцяло натурален метод, по който индивидът замърсява водата. Няма нищо ужасно обаче – просто отидете до кухнята и си налейте прясна вода.

Източник: profit.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР