Над един милион лева ще струва лятната селекция на Левски.

...
Над един милион лева ще струва лятната селекция на Левски.
Коментари Харесай

Левски ще разполага с над 1 млн. лева за лятна селекция

Над един милион лв. ще коства лятната селекция на Левски. Конкретни финансови параметри към момента не са оповестени, само че сумата за привличане на играчи при всички положения ще надвиши милион.

Около 300 хиляди евро ще отидат за Хали Тиам. Откупуване правата на отбранителния полузащитник стои на дневен ред пред шефовете на сините, написа " Тема спорт ". Предстоят договаряния с унгарския МТК, откъдето Тиам бе взет чартърен тази зима. Той бе последното попълнение, само че през целия трансферен пазар бе предпочитана цел на треньора Делио Роси.

При позитивно развиване на нещата към Тиам, той ще получава заплата от порядъка на 15 хиляди евро на месец. Не е изключено сътрудниците му да изискат и пари на ръка, тъй че даже Левски да смъкна от сумата за МТК, крайната сметка за него при всички положения ще приближи 300 хиляди евро.

Освен това треньорското управление желае наложително нов вратар, и то подобен, който незабавно да заиграе като титуляр. Ясно е, че доверието към Божидар Митрев е снето дефинитивно и макар че тази пролет той подписа ново двегодишно съглашение, ще бъде запаса. Засега е несъмнено, че новият вратар на Левски ще бъде от чужбина. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР