Над десет населени места в област Разград са без електрозахранване

...
Над десет населени места в област Разград са без електрозахранване
Коментари Харесай

Над десет населени места в област Разград останаха без ток

Над 10 обитаеми места в област Разград са без електрозахранване поради повреда. Това оповестиха от регионалната администрация след съвещание на Оперативния щаб за бедствия и повреди.

Преди обяд без електричество са били осем села в община Самуил, три в община Исперих и четири в община Лозница. Най-сериозна е повредата при далекопровода край Ножарево, който е развален заради паднали върху него дървета. Очаква се до тази вечер казусът да бъде отхвърлен.

По информация на Регионалното ръководство на образованието през днешния ден поради липса на отопление е преустановен образователният развой в село Ясеновец. С понижени часове са били и учениците в Дянково и в Кубрат.

За последното денонощие в Центъра за Спешна здравна помощ екипите са приели 30 сигнала, като всички са обслужени без закъснение, показват още от регионалната администрация. От там допълват, че Оперативният щаб е взел решение да се прочистят крайпътните дървета и клони, които пречат на придвижването. Това основава спънки и на снегопочистващата техника.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР