Над Черноморието ще преобладава слънчево време, след обяд облачността, средна

...
Над Черноморието ще преобладава слънчево време, след обяд облачността, средна
Коментари Харесай

Изпращаме януари със слънце и мраз

Над Черноморието ще доминира слънчево време, след обяд облачността, междинна и висока, ще стартира да се усилва. Ще продължи да духа до сдържан, по северното крайбрежие преди обяд краткотрайно мощен запад-северозападен вятър, вечерта ще се ориентира от югозапад. Максималните температури ще са 8-9 градуса. Температура на морската вода е 5-6 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще доминира слънчево време, към обяд облачността ще стартира да се усилва. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 1 градус, на 2000 метра - към минус 6 градуса.

Във вторник и сряда през южните региони от Балканския полуостров ще премине средиземноморски циклон. През нощта против вторник вятърът ще стане от юг-югозапад, в източните региони и ще се усили до сдържан. Във вторник ще бъде облачно. Още преди обяд вятърът ще стартира да се ориентира от северозапад, ще стартират превалявания, в Западна и Централна България ще са от сняг, ще се образува и нова снежна завивка. Значителни по количество ще са в Рило-Родопската област. В Източна България през по-голямата част от деня ще превалява дъжд, по здрач и там вятърът ще стане от северозапад, ще става студено и дъждът ще премине в сняг.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР