Над Черноморието ще бъде слънчево и ще духа бриз. Максималните

...
Над Черноморието ще бъде слънчево и ще духа бриз. Максималните
Коментари Харесай

Опасни горещини в цяла България, градусите скачат до 39°

Над Черноморието ще бъде слънчево и ще духа бриз. Максималните температури ще са сред 28 и 31 градуса. Температурата на морската вода е 26 - 27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще бъде слънчево. След обяд над масивите от Югозападна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места ще превали временен дъжд. Ще духа слаб, по високите и открити елементи - сдържан вятър от север-северозапад. Остава топло с оптималната температура на височина 1200 метра - към 30 градуса, на 2000 метра - към 24 градуса.

В четвъртък и петък ще бъде слънчево, с купеста облачност след обяд, без превалявания. В доста региони от страната ще е и съвсем безшумно. През първия ден в западната част на Дунавската низина за малко ще се появи слаб до сдържан запад-северозападен вятър. Доста горещо време, с оптимални температури сред 36 и 41 градуса, по-ниски, до 29-34 градуса, единствено по морския бряг, където ще духа бриз. Източник: Национален институт по метеорология и хидрология, БТАлято планина градуси прогноза за времето юли жълт код времето времето морето.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР