Над Черноморието облачността ще е разкъсана, следобед до преобладаващо слънчево

...
Над Черноморието облачността ще е разкъсана, следобед до преобладаващо слънчево
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 15 юни

Над Черноморието облачността ще е раздрана, следобяд до преобладаващо слънчево време. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 22°-25°. Температурата на морската вода е 20°-22°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Днес над западната половина от страната още веднъж ще се развива купесто-дъждовна облачност. На доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии. Ще има условия за градушки. Главно в планинските региони след обяд локално ще има краткотрайно интензивни и обилни по количество превалявания. В Източна България ще бъде най-вече слънчево и топло. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са сред 26° и 31°, по-ниски ще са в Северозападна България и по Черноморието - сред 22° и 25°; в София - към 22°.

Над масивите в Западна и Централна България облачността ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна. На доста места ще има интензивни краткотрайни и обилни по количество превалявания, съпроводени с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 17°, на 2000 метра - към 11°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР