Над Черноморието облачността ще е променлива, преди обяд по северното

...
Над Черноморието облачността ще е променлива, преди обяд по северното
Коментари Харесай

Слънчето се показва, облаци след обяд frognews.bg

Над Черноморието облачността ще е променлива, преди обяд по северното крайбрежие по-често забележителна и към момента ще има краткотрайни превалявания, на изолирани места и гръмотевици. След обяд облачността ще се раздира, тук-там по южното крайбрежие до най-вече слънчево време. Максималните температури ще са 24°-27°. Температурата на морската вода е към 26°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините облачността ще е променлива, след обяд - купеста и тук-там ще има краткотрайни превалявания. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра - 12°.

В неделя вятърът ще се смени с изток-североизточен, ще бъде слаб, в западната половина от страната краткотрайно ще бъде и безшумно. Ще има повече слънчеви часове, само че след обяд тук-там в Западна България още веднъж е допустимо да превали. Температурите едва ще се покачат.

В началото на идната седмица въздушният транспорт ще остане от изток-североизток. По-значителни нараствания на облачността и превалявания ще има основно в югозападната част от страната, в планинските региони са вероятни и гръмотевици; в останалата част от страната ще има повече слънце. Максималните температури ще бъдат най-вече сред 22° и 27°.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР