Над близо шест часа след като Facebook, WhatsApp и Instagram

...
Над близо шест часа след като Facebook, WhatsApp и Instagram
Коментари Харесай

Facebook се върна

Над близо шест часа откакто Фейсбук, WhatsApp и Instagram се сринаха, услугата стартира да се връща онлайн. Причината за спирането не беше ясна незабавно , напомня Си Ен Ен.

Множество специалисти по кибер сигурност обаче не бързат да показват казуса.

" Facebook " в " Туитър ": Работим по отстраняването на казуса

Най-големият срив в обществената мрежа

Състоянието на свръхбогатия съосновател на обществената мрежа Марк Зукърбърг се е стопило с повече от 6 милиарда $ за няколко часа след спад в цената на акциите на компанията на борсата вследствие на рецензии към политиката ѝ, съчетани с световен срив в достъпа до услугите ѝ.

Според The ​​New York Times, по време на спирането, чиновниците на Фейсбук не са имали достъп до електронната си поща и техните вътрешни информационни системи са били изключени. Някои чиновници даже не са могли да работят по отстраняването на казуса заради прекъсването на редица системи.

Компанията не разкрива повода за срутва. Главният механически шеф на Фейсбук написа в " Туитър ", че компанията имала " мрежови проблеми ", само че не разкри детайлности.

Според услугата за онлайн изследване Kentik, интернет трафикът от услугите на Фейсбук, който се срина малко след 18.30 българско време, стартира да се повишава . Потребители от доста страни оповестяват, че сървърите на мрежата работят обикновено и към този момент няма сигнали за проблеми.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР