Над 93 хил. лв. от Национален фонд Култура е получил

...
Над 93 хил. лв. от Национален фонд Култура е получил
Коментари Харесай

93 000 лв. от Национален фонд Култура за организаторите на ЛГБТИ трансшоу в столичен гей бар

Над 93 хиляди лева от Национален фонд " Култура " е получил уредникът на подкрепено от държавната институция мил куин шоу тази неделя в столично ЛГБТИ заведение. Това сподели информация на " Труд news " в годишния доклад на фонда за 2022 година

" Проектът е осъществен с поддръжката на Национален фонд " Култура " по стратегия " Програма за възобновяване и развиване на частни културни организации ", написа на плакатите на събитието, провело се в неделния следобяд.

Мероприятието е разказано по този начин:

" В най-женския и своеволен месец е време да изпратим зимата и да се разгорещим с Kinky Dringo 18+! Традицията повелява всички палавници да се явят на най-духовитото следобедно събитие на The Steps в последната неделя на месеца.

За да сбъднем и най-смелите ви мечти и стремежи сме поканили не две, а три Драг Кралици! Те ще ви завържат за столовете и ще въртят топките в Дринго сферата, до момента в който някой не направи линия-две или запълни цялото картонче. За най-непослушните ще има и специфични награди.

Звездното Драг трио, което ще ни забавлява до разкъсване и ще ни изпоти от наслаждение са сексапилната дива котка Пина, горещата Малина и най-свежото и изкусително украшение Емануела! "

Фирмата зад заведението The Steps - " Сингъл Степ " ЕООД, е получила от фонда предходната година общо 93 248.04 лева, от които 77 046.66 лева по програмата " за възобновяване и развиване на частни културни организации ".

Собственикът и шеф на компанията Иван Димов Димов е и създател и ръководител на Управителния съвет ЛГБТИ фондацията " Сингъл степ ", двете са на един и същи адрес - ул. " Братя Миладинови " 12.

 

Източници: " Труд ", Facebook

 

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР