Над 800 млн. лева дължи Топлофикация София на кредиторите си,

...
Над 800 млн. лева дължи Топлофикация София на кредиторите си,
Коментари Харесай

Топлофикация София затяга реда за плащане на сметки

Над 800 млн. лв. дължи " Топлофикация София " на кредиторите си, демонстрират данни на сдружението. От 10 дни общинското дружество е с нов изпълнителен шеф - Кремен Георгиев. Какви ограничения ще вземе той, с цел да стабилизира компанията, вижте в репортажа на Цветелина Катанска.


Основната задача, която си слага новият шеф на " Топлофикация София " е да накара повече хора да си заплащат сметките, освен това в точния момент.

Кремен Георгиев, който е някогашен началник на парното във Враца и Велико Търново си слага и още две задания.
Кремен Георгиев, изп.директор на " Топлофикация София ": Намаляване на разноските доколкото е допустимо и вярно ръководство на паричните потоци. С магическа пръчка нищо не може да се направи естествено за няколко дни.
В момента към 75% от хората в София си заплащат сметките в точния момент, демонстрират данните на сдружението. По думите на Георгиев ще се резервира досегашната скица за събиране на задължения, само че ще има и нови способи.
Кремен Георгиев, изп.директор на " Топлофикация София ": Ще се опитам да трансформира отношението на клиентите към топлофикация като сдружение и като сътрудник.
Новият шеф сподели още, че ще заяви по какъв начин " Топлофикация София " ще понижи задълженията си откакто се запознае в детайли с активността на сдружението.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР