Над 80 привърженици на футболния Левски“ се събраха на коледно

...
Над 80 привърженици на футболния Левски“ се събраха на коледно
Коментари Харесай

Коледно парти на фенове на „Левски“ събра 23 400 лева за НАП

Над 80 последователи на футболния „ Левски “ се събраха на коледно празненство в спортния бар на Palms Bet в квартал „ Хаджи Димитър “. На разиграния търг бяха събрани 21 600 лв., а в допълнение в урна - още 1 800 лв.. Всичките 23 400 лв. бяха преведени по директната сметка за остарели отговорности на ПФК „ Левски “ към Национална агенция за приходите.



Събитието бе почетено от притежателя на „ Левски “ Наско Сираков, ръководителя на Управителния съвет Даниел Боримиров и някогашния изпълнителен шеф Константин Баждеков, както и доста последователи, обичащи обичания им отбор.

Основен принос за провеждането на незабравимата левскарска коледна вечер, поканите към гостите и обезпечаването на част от скъпите продукти за извършения търг имаха Любомир Яшев и Лъчезар Петров.

Сред разиграните на търга продукти бяха портрет на Георги Аспарухов и фланелка с номер 9, носена от Георги Иванов от шампионския сезон 2008/2009 година, подарена от известния почитател от Сандански Емил Кехайов. Реликвата бе извоювана от „ Сини сърца “, които ще я дадат за предпазване в клубната експозиция на стадион „ Георги Аспарухов “. Наддавано бе и за левскарски шал, шапка, клубна брошура и календарчета на „ сините “ от популярната 1984 година, както и за фланелка на Христо Крушарски. Константин Папазов подари Купата на баскетболния първенец Левски, а от NFT Credo бяха дарени четири медала, отбелязващи извоюваната Купа на България от ПФК „ Левски “ през 2022 година.

Водещият на празненството и на търга Владислав Карамфилов – Влади Въргала, сътвори доста положително въодушевление в чудесно квалифицирания и комфортен състезателен бар на Palms Bet в София. Той благодари на всички участници в наддаването и особено на Христо Крушарски, който бе най-активен. Влади Въргала, в ролята му и на „ наследник “ Дядо Коледа, пожела на всички присъстващи доста положителни вести за обичания „ Левски “ през идващата 2023 година.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР