Над 80 души се събраха на протест пред т.нар. подпорна

...
Над 80 души се събраха на протест пред т.нар. подпорна
Коментари Харесай

ГЕРБ спретна протест пред „новия хотел на Мая Манолова“ ВИДЕ...

Над 80 души се събраха на митинг пред така наречен " подпорна стена " на Алепу. Основното ядро бе на симпатизанти на ГЕРБ от Бургас и Приморско, а измежду участниците бяха кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов, кметът на Стара Загора Живко Тодоров, също зам.-председател на ГЕРБ, депутатът Димитър Бойчев, Жечо Станков, Галя Желязкова, Ася Пеева, общинският ръководител на ГЕРБ в Бургас Иван Вълков и други, написа " Труд ".

В края на предходната седмица Стоян Василев от Приморско разгласи, че е новият вложител на подпорната стена. Той е брат на Здравко Василев, прочут с присъединяване си в " Биг Брадър " и кандидат-депутат от листата на „ Изправи се! Мутри вън” във 2-ри МИР Бургас.

„ Това ли е новият хотел на Мая Манолова?”, питаха протестиращите.

Общинският консултант от ГЕРБ в Общински съвет Бургас и някогашен началник на РИОСВ-Бургас Бойчо Георгиев акцентира, че ГЕРБ са спрели плана на Алепу.

„ Светът не е виждал сходно нещо – подпорен хотел. Новосформираното болшинство се опита да придобие посредством сложени лица това знамение на природата и да довърши градежа. Така ли ще ръководят отсега нататък?”, разяснява Бойчо Георгиев.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР