Над 80 деца от цялата страна преживяха незабравими емоции с

...
Над 80 деца от цялата страна преживяха незабравими емоции с
Коментари Харесай

Участниците в Ювентус джуниър камп получиха сертификати

Над 80 деца от цялата страна претърпяха незабравими страсти с екипа на международния футболен исполин Ювентус. Вторият лицензиран лагер в България на италианския гранд се организира в Стара Загора от 25 до 29 юни на подготвителната база на стадион „ Берое ” в Стара Загора. Ювентус младши камп е проведен от фенклуба на тима в България и Детска футболна академия Комета, с поддръжката на Община Стара Загора.

Малките футболисти получиха дарове – черно-бели екипи, топки и раници, и интензивно спортуваха с трима треньори от Академията на Юве, ръководени от хърватина Миха Рожина, както и с треньори от Детско-юношеската школа на Берое. Децата бяха разпределени в групи, като всяка от тях носеше името на звезда на бианконерите – Дибала, Игуаин, Пианич и други

На публична и гала, състояла се на Античната улица в Регионалния исторически музей, те получиха документи за образование по методиката на Ювентус, които им връчи отрасловият зам.-кмет на Община Стара Загора Красимира Чахова.

На 29 юни децата ще отбележат последните си голове за тази година с екипа на Ювентус. През идната година ще се организира трети лицензиран лагер на италианския гранд в България.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР