Над 8 кг сух канабис и 32 канабисови растения са

...
Над 8 кг сух канабис и 32 канабисови растения са
Коментари Харесай

Откриха голямо количество канабис в колата и имота на 40-годишен мъж във видинско село

Над 8 кг изсъхнал канабис и 32 канабисови растения са иззели чиновници на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ в ОДМВР-Видин.

Към 14:00 часа на 13 октомври органите на реда спрели за инспекция лек автомобил „ Фолксваген Шаран “ на основен път Е-79. Зад кормилото бил 40-годишен мъж от благоевградското село Дербен. Автомобилът е бил претърсен, като в него е открит плик с 2 кг канабис .

Последвал е обиск на парцел във видинското село Гайтанци , който е населяван от мъжа. Там криминалистите разкрили и иззели още три плика с общо 6 кг изсъхнал канабис , 32 растения от същата просвета с височина от 30 до 120 см , 4.5 грама суха листна маса, 0.45 грама амфетамин под формата на таблетка, военен патрон и преса за ронене на трева.

На идващия ден арестувания е притеглен като обвинен по формираното по случая досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.354а, ал.1 от Наказателния кодекс и с разпореждане на Окръжна прокуратура-Видин е арестуван за период до 72 часа . Работата на проверяващия екип продължава.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР