Над 7000 жени само в Обединеното кралство са диагностицирани с

...
Над 7000 жени само в Обединеното кралство са диагностицирани с
Коментари Харесай

Издайнически признак за рак на яйчниците, който може да забележите след вечеря

Над 7000 дами единствено в Обединеното кралство са диагностицирани с рак на яйчниците всяка година, само че множеството пропущат ранните предупредителни признаци.

Болестта - която лишава повече от 4000 живота в цялата страна годишно - постоянно е наричана " тихият палач ". Това е по този начин, тъй като признаците постоянно са неразбираеми и постоянно се отхвърлят като „ естествени промени “, свързани със стареенето, предходни бременности и менопауза.

Дори огромна част от общопрактикуващите лекари (44 процента) неправилно имат вяра, че ракът на яйчниците демонстрира признаци единствено в по-късните стадии - когато степента на преживяемост стартира внезапно да понижава. Тъй като март е месецът за битка с рака на яйчниците, ние хвърляме светлина върху един съответен симптом, който може да забележите след вечеря.

Националната здравна работа твърди, че неналичието на вкус или чувството за задоволеност „ бързо след хранене “ – в медицината известно като ранно насищане – може да е сигнален знак за рак на яйчниците. Отново, това може да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР