Над 700 нарушители по пътищата на страната само последното денонощие,

...
Над 700 нарушители по пътищата на страната само последното денонощие,
Коментари Харесай

Над 700 нарушители по пътищата на страната само последното денонощие

Над 700 извършители по пътищата на страната единствено последното денонощие, бяха открити при взаимна профилирана интервенция на „ Пътна полиция " към Столична дирекция на вътрешните работи и Държавната организация „ Безопасност на придвижването по пътищата ".

На четири точки в най-интензивните зони на София бяха ситуирани спомагателни камери за снимане. Само в границите на три часа бяха снимани 332 нарушавания на скоростните режими. Предстои култивиране и издаване на електронни фишове за установените нарушени.

Очаква се акциите да зачестят в разнообразни регионални градове с централизация на произшествия и смъртни случаи.

Старши контрольор Тихомир Неделчев от Отдел „ Пътна полиция " към Столична дирекция на вътрешните работи съобщи, че от началото на лятото на територията на столицата се записват от 800 до 1000 нарушавания на ден.

Димитър Илиев от Държавната организация „ Безопасност на придвижването по пътищата " съобщи, че през летните месеци е най-опасният сезон по пътищата и с най-вече жертви. Той насочи зов към водачите за проявление на самообладание и нараснало внимание при шофиране, както и потребление на предпазни системи с акцент върху децата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР