Над 70% от хората не са излезли да гласуват. Можеше

...
Над 70% от хората не са излезли да гласуват. Можеше
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Вашите деца ще връщат онова, което причиняват тези хора. Тихомълком, всеки понеделник по половин милиард се тегли

" Над 70% от хората не са излезли да гласоподават. Можеше да има доста устойчиво ръководство сред партиите на смяната, ГЕРБ и Съюз на демократичните сили " Това съобщи някогашният министър председател Бойко Борисов на конференция на младежката организация на Политическа партия ГЕРБ, която се организира в Арбанаси.

На нея участва и някогашният вицепремиер Томислав Дончев.

" Когато два пъти поред кажеш, че Крим е съветски и след това пуснеш известие, че не са те разбрали - това беше трик ", разяснява той. " До края на тази година щяхме да стигнем с " Хемус " до Търново. Всичко това десетилетия ще стои по този начин. Те няма да го създадат и няма да го пуснат. Велоалея не могат да създадат за една година”, сподели още някогашният министър председател.

„ Чух за автомагистрала сред Констанца и Истанбул. Чакайте, вие не сте си вързали огромните градове на запад и север”, добави Борисов.

" Вашите деца ще връщат това, което предизвикват тези хора. Тихомълком, без да се знае защо, всеки понеделник по половин милиард се тегли. Тези тегления ние доста пъти сме ги обсъждали, тъй като няма човек, който не желае да не са безвъзмездни детските градини, да не се заплаща Данък добавена стойност и налог. Само обществените ограничения, които предложиха през вчерашния ден, са към 15 милиарда лв.. Сега ще си затраят, познавам ги добре. И като ги виждам инфлацията ще отиде към 10% към декември. Милиарди към този момент ги няма. При 15% скок на цените на тока през 2013 година ние давахме оставки. А в този момент - няма реакция ", добави още водачът на ГЕРБ.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР