Над 64 милиона лева плати НАП по програмата за подкрепа

...
Над 64 милиона лева плати НАП по програмата за подкрепа
Коментари Харесай

Над 64 милиона лева плати НАП по програмата за подкрепа с оборотен капитал, продължава и през март |

Над 64 милиона лв. заплати Национална агенция за приходите по програмата за поддръжка с оборотен капитал на 5 440 сдружения, наранени от противоепидемичните ограничения. Частично утвърждение са получили 3 компании, а отводи са постановени за 33 претенденти, които не са отговаряли на условията за отпущането на помощта. 

Подкрепата с оборотен капитал на засегнатите от противоепидемичните ограничения бизнеси ще продължи през март, оповестяват от приходната организация.

Одобрените претенденти ще получат съобщение от Национална агенция за приходите за присъединяване в процедурата при новите условия, одобрени от изпълнителния шеф на Национална агенция за приходите. Те ще би трябвало да показват спомагателна информация за оборотите си за февруари и март 2021 година, ако не са осъществявали активност поради въведените със заповед на здравния министър противоепидемични ограничения. На всяка от фирмите, утвърдена на първата фаза на Програмата, ще бъде изпратено съобщение, като с него ще бъде подложен период от 7 работни, в който да се прибавят данните за оборотите за прекратените действия в интервала февруари и март 2021г.

Участието в новата процедура, без утвърждение на подадено заявление и изпратено съобщение от Национална агенция за приходите, не е допустимо.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР