Над 62 тона нарязан тютюн са задържали митниците и МВР.

...
Над 62 тона нарязан тютюн са задържали митниците и МВР.
Коментари Харесай

Борисов огласи голям удар по мафията

Над 62 тона нарязан тютюн са задържали митниците и Министерство на вътрешните работи. Това сподели министър председателят Бойко Борисов на конференция за резултатите от изследването на празните опаковки от цигари, показващи трендовете и равнищата на противозаконна търговия с цигари за второто тримесечие на 2019 година, съобщи „ Фокус “.

„ Данните са положителни, работи се интензивно. Ако тези 62 тона тютюн ги превърнете в цигари, можете да сметнете какъв брой ТИР-а са. Колегите от Словакия и Унгария ми изрекоха признателност за работата на техните служби с нашата работа за Борба с проведената престъпност.

Две големи банди в Унгария и Словакия са разрушени, сходно на България, където задържахме в Пловдив, с наше ноухау и наши консумативи.

Така преди време беше с компактисковете, в случай че си спомняте, като ги притисна страната те отидоха в Черна гора и на други места.

Сега, когато видяха че в България няма късмет, започнаха да изнасят фабриките другаде. Но ние продължаваме с нашето съдействие с непознатите служби и най-малко 10-15 фабрика отвън България, които с наши данни, с наша информация на службите до съседите, са разрушени “, добави още Бойко Борисов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР