Над 600 грама наркотици са били открити от полицаи от

...
Над 600 грама наркотици са били открити от полицаи от
Коментари Харесай

От СДВР откриха над 600 грама наркотици в квартал Стрелбище

Над 600 грама опиати са били открити от служители на реда от 4-то Районно ръководство при Столична дирекция на вътрешните работи в жилище в столичен квартал, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

На 23 август, при профилирана интервенция за противопоставяне на закононарушения с наркотични субстанции, е бил арестуван 35-годишен мъж – клиент при договорка с опиати в региона на ж. к. „ Стрелбище “. След осъществена инспекция у него били открити и конфискувани полиетиленов плик с растителна маса и сгъвка, съдържаща прахообразно вещество. Минути по-късно в същия квартал е арестуван и 43-годишният престъпно проявен дилър.

При последвалите процесуално-следствени дейности в дома на продавача криминалистите намерили и иззели полиетиленова чанта, съдържаща тревиста маса, бяло вещество с формата на люспи, железна капачка с бяло прахообразно вещество, полиетиленов плик с бяло вещество във формата на бучки, електронна везна и пари. Резултатът от назначената експертна информация посочил, че веществата са амфетамин – близо 300 грама, коноп – близо 350 грама, и към 9 грама кокаин.

След отчет на събраните материалите в Софийска градска прокуратура 43-годишният мъж е притеглен като обвинен по 354а от Наказателен кодекс. Наложена му е мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР