Над 60 милиона лева ще се дадат за култура допълнително.

...
Над 60 милиона лева ще се дадат за култура допълнително.
Коментари Харесай

Бойко Борисов за Шенген: Трябва да върнем времето преди „промяната“

„ Над 60 милиона лв. ще се дадат за просвета в допълнение. Не може да позволяваме да се бутат културните дейци с полицията. Това е грозна работа. Затова направихме нещо, което удовлетворява оптимално партиите, които ще гласоподават за бюджета. Това са ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи “, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред медии в Раковски. „ Утре с сътрудниците - с Кирил Петков и с Йордан Цонев, ще кажем още няколко неща, за които сме се договорили “ заяви още Борисов, който участва на разкриване на детска градина.

„ Колкото повече не се постановяваме с его, а това, което реализираме хората правят оценка и жертвите, които вършим “.

„ Всички ще би трябвало да платим цената на тези години безвремие и ще я платим горчиво. Помните ли нулевия недостиг, бюджетните остатъци и по какъв начин бяха изядени през тези няколко години. Дългът отиде в небето, ние си го причинихме. Помните ли какъв брой пъти споделях, че автомагистралите ще нарастнат 3 пъти. За да тръгнат в този момент, ще платим цената на нелепостта ни. Горчиво, мъчно, тегаво. Казах, че ще се въртят държавни управления. Щом свършат парите на страната нищо не може да удовлетвори хората, те си желаят заплатата “, сподели Борисов по отношение на митинга на обществените служащи и в градския превоз.

По тематиката с демонтажа на МОЧА водачът на ГЕРБ съобщи: „ Трябва хората да могат да виждат и неприятното. Сега никой не помни мракобесната Държавна сигурност. Какво значи да си генерал-лейтенант Терзиев, началник на Военноконтраразузнаване. Младите не знаят. Като има подобен монумент – ето тези вкараха хората в Белене, избиха аристокрацията. Аз имам различен прочит. Децата би трябвало да знаят, чии родните, родители са го правили “, изясни Борисов. Той добави „ преди 15 години в Раковски беше тиня и мрачно, а в този момент е друго “.

Кметовете са изпратили плановете си, поискали сме поименно да се опише от Асен Василев. 

По мотив тематиката Шенген, Борисов напомни, че страната ни имаше нулева миграция.

„ В момента австрийците споделят, България да се върне три години обратно, както беше при Бойко Борисов, и всичко ще е наред. Това споделят австрийците на елементарен език “, обърна се Борисов към медиите, наричайки вътрешните министри от държавните управления след третия му кабинет „ дилетанти “. „ Кое е непочтено в австрийската позиция? Аз тогава като споделях нулева миграция, споделях бюджетен остатък, вие казвахте „ Айде, айде “. Всичко пораства и е цялостно с мигранти. Кое да ви разясня. Бях го приключил?! Нямаме потребен ход, в случай че не се стегнем и да работим – от една страна дипломацията, въпреки това законите, от трета страна миграция “, съобщи още Борисов и заключи: „ Просто би трябвало да върнем времето преди „ смяната “, когато беше при мен “.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР