Над 60 филма с национални и световни премиери, в т.ч.

...
Над 60 филма с национални и световни премиери, в т.ч.
Коментари Харесай

Програмата на „Синелибри“ 2023 е наситена със звездни заглавия. Какви са акцентите?

Над 60 кино лентата с национални и международни министър председатели, в това число акомодации и биографични филми, галавечери на 14 страни, празнувания, събития с театрални, фешън и музикални акценти. Това ни чака от на следващия ден до края на месеца. Защото се открива интернационалния кино-литературен фестивал „ Синелибри “.

„ Фестивалът отделя нужното внимание на 140-годишнината от рождението на Франц Кафка и по тази причина взехме решение, че името „ Метаморфози “ е доста уместно освен поради това, което написа Кафка и неговото творчество, само че и самата концепция на Синелибри, в последна сметка, е някаква метаморфозата на литературата в кино, тъй като ние демонстрираме филми, основани на литературни творби. “

Това описа в студиото на „ Добро утро, Европа “ пиарът на фестивала Юлия Владимирова.

„ Всяка година фестивалът е друг, защото представяме най-новото кино от най-големите европейски фестивали, само че тази година като че ли е по-различна поради наситените звездни заглавия “, добави тя.

Какво още показа тя в ефира на Euronews Bulgaria и какви кинопремиери ни чакат в програмата на „ Синелибри “ 2023 вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР