Над 60 000 ветерани сега разчитат на универсален кредит, тъй

...
Над 60 000 ветерани сега разчитат на универсален кредит, тъй
Коментари Харесай

Над 60 000 ветерани разчитат на универсален кредит като тори, обвинени в провал на въоръжените сили

Над 60 000 ветерани в този момент разчитат на повсеместен заем, защото министрите на торите са упрекнати в неуспех на тези, които са служили на страната ни.

Последните данни демонстрират, че 4200 настоящи чиновници на въоръжените сили и 62 000 души, които преди този момент са били в службите, получават UC.

Лейбъристите се пробват да привлекат гласоподаватели, които са служили в армията. На общите избори нейните претенденти за целеви места включват няколко ветерани. Бившият оператор на армейското разузнаване Майк Тап е в новосъздадения изборен регион Доувър и Дийл, до момента в който някогашният капитан на Кралските морски пехотинци Фред Томас се изправя против министъра на ветераните Джони Мърсър в Плимут Мур Вю.

Министърът на ветераните в сянка на Лейбъристката партия Стив Маккейб сподели: „ Консерваторите понижиха на половина поддръжката за претовареност за ветерани и провалени общности на въоръжените сили за последните 14 години. Министрите следиха увеличение на бездомността измежду ветерани, многокр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР