Над 500 проверки на строителни обекти са направени от екипите

...
Над 500 проверки на строителни обекти са направени от екипите
Коментари Харесай

49 акта след 500 проверки на строежите в София

Над 500 инспекции на строителни обекти са направени от екипите на Столичния инспекторат през март, оповестяват оттова на своя уебсайт.

Инспекторите са направили 505 инспекции и са съставили 43 акта, от които 11 на физически лица и 32 на строителни компании, а още 60 компании са в процедура по сформиране на актове с изпратени предложения.

Основните нарушавания са за липса на плътна строителна ограда, излизане от строителната площадка със нечиста ходова част на тежкотоварната техника, прахосване на строителни боклуци и разполагане на уреди по тротоари без позволение. Обектите с максимален дял нарушавания са в регионите „ Студентски “, „ Витоша “, „ Лозенец “, „ Надежда “, „ Триадица “, „ Сердика “ и други Проверките са част от ограниченията за запазване на чистотата на територията на столицата.

През февруари екипите на Столичния инспекторат направиха над 400 инспекции на строителни обекти за надзор за съблюдаване на условията за непорочност и недопускане на замърсяване на града.

Като резултат от инспекциите са формирани 49 акта, от които 14 на физически лица и 35 на строителни компании, за нарушавания като липса на плътна строителна ограда, излизане от строителната площадка със нечиста ходова част на тежкотоварната техника, прахосване на строителни боклуци и материали и разполагане на уреди по тротоари без позволение.

Обектите с най- огромен дял нарушавания са в регионите „ Студентски “, „ Витоша “, „ Лозенец “, „ Надежда “, „ Триадица “, „ Сердика “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР