Над 500 момичета и момчета от цяла България се включиха

...
Над 500 момичета и момчета от цяла България се включиха
Коментари Харесай

Най-големият кастинг за модели откри BG-двойничка на Адриана Лима

Над 500 девойки и момчета от цяла България се включиха в националния кастинг в Sofia Ring Mall, проведен от най-престижната фешън организация в страната Ivet Fashion. Той се състоя в два следващи дни и събра на едно място бъдещи топмодели, техните родители, фешън букъри, скаути и известни лица от света на модата и шоубизнеса.
В експертното жури на най-масовия кастинг за модели, юридически в България, бе и самата собственичка и основателка на стилната организация Ивет Григорова. Тя прекара целия уикенд в Sofia Ring Mall в търсене на новите топ лица, на които да предложи контракти за работа в България и чужбина.
Стотици девойки и момчета от цялата страна пристигнаха в мола в полите на Витоша, с цел да вземат участие в моделското събитие №1 и да осъществен фантазията си. Чуждестранни хубавици пък бяха прелетели хиляди километри, с цел да се запишат и вземат участие в кастинга „ Ivet Fashion Model Search ".


Самата Ивет Григорова показа с необятна усмивка: „ Мисля, че открихме двойничката на Адриана Лима! ". Освен нея, на финалното равнище на кастинга бяха утвърдени още над 5 девойки, на които им следва да подпишат професионален контракт с българската топ организация.
Една от най- известните актриси и модели в България и щерка на собственичката на Ivet Fashion - Луиза Григорова- Макариев също беше част от събитието. Тя бе в компанията на своя брачен партньор - режисьора Мартин Макариев, и неговият наследник.


Най-големият кастинг за модели в Sofia Ring Mall събра на едно място и едни от най-популярните звезди на организацията - мис България за 2011 година Ваня Пенева и Розмари Тишър, известна и с присъединяване си в последния сезон на VIP Brother.
Очаквайте скоро детайлности за финалистките и бъдещи звезди в стилния бизнес, които ще имат невероятната опция да подпишат контракт с едни от най-големите модерно организации в света!
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР