Над 500 грама канабис са иззети при проверка на частен

...
Над 500 грама канабис са иззети при проверка на частен
Коментари Харесай

Спипаха канабис в селска къща

Над 500 грама канабис са конфискувани при инспекция на частен парцел в село Цар Асен. Това оповестиха от ОДМВР - Търговище.

В хода на извършена на 1 ноември 2018 година профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушения, свързани с наркотични субстанции, в жилища на двама мъже в село от община Попово е открито огромно количество канабис.

На 1 ноември 2018 година при осъществени от чиновници на районно управление (на МВР) - Попово и на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ в ОД Министерство на вътрешните работи - Търговище оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности е открито, че 32-годишен мъж с букви Ю.Н. съхранява в дома си в село Цар Асен 542 грама суха зелена тревиста маса, която при осъществен полеви наркотест реагира на наркотичното вещество канабис. Ю.Н. е арестуван за период до 24 часа в районно управление (на МВР) - Попово.

Наркотичното вещество е конфискувано по надлежния ред. Предстои назначение на експертизи за определяне на състава му. Образувано е досъдебно произвеждане по разказа на районно управление (на МВР) - Попово.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР