Над 50 модела от различни марки и класове предлага телеком

...
Над 50 модела от различни марки и класове предлага телеком
Коментари Харесай

Black Friday: 5G смартфони с до 400 лева отстъпка

Над 50 модела от разнообразни марки и класове предлага телеком операторът А1 България

Смартфони на разнообразни марки се оферират с огромни отстъпки в BlackFriday акцията на А1 
(снимка: A1 България)

Над 50 модела 5G смарт телефони с до 400 лв. отстъпка за Black Friday разгласи телеком операторът А1 България. Промоцията включва и 50% понижение на проектите Unlimited Ultra и Unlimited L за първите 12 месеца от контракта.

Намалението за устройствата ще продължи до 30 ноември на А1.bg и в магазините на телекома и важи с мобилните проекти на А1, като два от тях – Unlimited Ultra и Unlimited L сега се оферират с 50% отстъпка от месечната цена за първата една година от абонамента, прецизираха от компанията.

Всички мобилни абонаментни проекти на А1 включват достъп до гигабитовите скорости на 5G ULTRA. Наскоро мобилната мрежа на оператора беше отличена като най-бързата в страната от Ookla.

Смартфоните в промоцията са над 50 модела на разнообразни марки и от разнообразни класове. Предлагат се в брой и на погашение, в това число за интервал от 36 месеца.

Сред предложенията са всички 5G модели iPhone, които са налични с атрактивни отстъпки. С най-голямо понижение е iPhone 14 Plus, който се предлага с 400 лв. отстъпка, до момента в който флагманите от миналогодишната серия на Apple – iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max се оферират с до 300 лв. отстъпка от цената.
още по темата
Актуалните модели iPhone 15, които бяха пуснати в продажба тази есен, също са част от промоцията и могат да бъдат закупени с до 200 лв. понижение.

Феновете на Samsung също ги чакат примамливи цени на едни от най-популярните 5G модели на корейския колос. Миналогодишните флагмани Samsung Galaxy S22+ и Galaxy S22 ULTRA се предлага с до 400 лв. отстъпка, а настоящите модели от S серията на Samsung Galaxy – S23, S23+ и S23 ULTRA са налични с до 200 лв. понижение от общоприетата цена.

Любителите на сгъваемите модели могат да се снабдят с нов Samsung Galaxy Z Fold4 512GB с до 700 лв. отстъпка, което е най-голямото понижение на модел в промоцията и единственото, което надвишава 400 лв.. Останалите сгъваеми смарт телефони – Z Flip3, Z Flip4, Z Flip5, и Z Fold5 са налични с 300 лв. отстъпка.

Феновете на Android ще намерят оферти с отстъпки и на други производители, в това число 5G смарт телефони на Xiaomi, Nokia, Motorola, Honor и TCL, които са понижени с до 350 лв..
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР