Над 50 килограма кокаин с високо качество са открити в

...
Над 50 килограма кокаин с високо качество са открити в
Коментари Харесай

50 кг кокаин са намерени в кораб на пристанище Варна-Запад

Над 50 кг кокаин с високо качество са открити в резервоар на транспортен съд в пристанище Варна-Запад. Стоката се прави оценка на минимум 12 милиона лв..

Наркотикът е опакован в дребни пакети, които са били скрити под дъски в контейнера. Корабът е пътувал за Нидерландия, за където е била предопределена пратката.

Мъж е арестуван с европейска заповед за арест в Нидерландия. За други двама се открива какво е присъединяване им в канала за трафик на дрога, оповестява Българска национална телевизия.За разкриването на закононарушението е търсено подпомагане от Евроджъст и Европол. В акцията са взели участие чиновници на ДАНС и на Агенция “Митници”.

Преди две години българската прокуратура упрекна двама нидерландци за контрабанда на 16.2 тона прекурсори, които се съществена суровина за производството на амфетамин. Стоката бе за няколко милиарда евро и бе хваната точно на пристанище Варна в контейнери.

Кокаиновият крал на 2020 година несъмнено е столичанинът Николай Петров, който бе задържан с 360 кг кокаин за минимум 80 милиона лв., складирани в колата и жилището му в Студентски град.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР