Над 50 български производители на нехранителни стоки предлагат продукцията си

...
Над 50 български производители на нехранителни стоки предлагат продукцията си
Коментари Харесай

Над 50 български производители на нехранителни стоки предлагат продукцията си в Kaufland България


Над 50 български производители на нехранителни артикули оферират продукцията си в Kaufland България. Броят им варира по отношение на сезона, като някои от тях работят с компанията през цялото време. Със съдействието на комерсиалната верига тези от тях, които имат опцията да отговорят на условията за размер, изнасят продукцията си и за хипермаркетите компанията на непознати пазари, в които Kaufland участва.

Сред главните нехранителни артикули, създадени в България, които компанията предлага, са артикули за дома и трапезата. За 2019 година компанията осъществя продажби на близо 5 милиона броя нехранителни артикули, създадени в България. Всеки артикул, създаден у нас, е обозначен със сърце в цветовете на трибагреника на своя ценови етикет за клиентът да се ориентира елементарно и бързо към родната продукция.

Kaufland България предлага богато многообразие от общо над 5000 нехранителни продукта в своя подбор според от сезона, от които над 1200 са артикули под лични марки. Категорията включва текстил, грижа за дома, градината и автомобила, всичко належащо за кухнята и трапезата, електроуреди, детски играчки и артикули " направи си самичък ".

За да дава отговор на все по-голямото търсене на българска продукция, компанията постоянно се стреми да основава устойчиви партньорства с българските производители, като им предлага народен пазар. В основата на положителната взаимна работя постоянно стои общият блян към качествена сертифицирана продукция. Другата значима причина е производителите да имат избран потенциал на произвеждане, като по този метод се подсигурява, че клиентът ще има идентичен достъп до продуктите във всеки обект на веригата.

Работата един до друг с български производители е приоритет на Kaufland България през цялото време на компанията у нас. Затова общият брой на българските производители и снабдители, с които веригата си партнира, пораства с всяка минала година. Над 60% от всички производители на хранителни и нехранителни артикули, с които компанията работи, са български от съвсем всеки район на страната. Голяма част от тях са сътрудници на веригата през цялото време и се развиват сполучливо с помощта на националния пазар и скъпото бизнес ноу-хау, което Kaufland дава за тях.

Над 85% от оборота на компанията е образуван от български снабдители, а в редица от основните за българския консуматор хранителни категории процентът на родно произвеждане доминира.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР