Над 50 000 лева са хвърлили Даниел Петканов и неговата

...
Над 50 000 лева са хвърлили Даниел Петканов и неговата
Коментари Харесай

Александра и Даниел Петканов го раздават тузари! Пръснаха всичките пари от "ВИП Брадър" за този звяр!

Над 50 000 лв. са хвърлили Даниел Петканов и неговата половинка Алескандра Богданска за американски автомобил Jeeр Wrangler, написа " Телеграф ".

Екстремното возило е платено с хонорара от присъединяване им в шоуто " ВИП Брадър ", издадоха осведомени. Вървежната манекенка дори е додала още малко от себе си, защото цената на возилото се оказала по-висока. " Събраха каквото имаха в сметките си и типично по български си купиха кола ", разясняват разпалено чиновници на Нова тв, където Дани има 5-минутна графа. Там към този момент вървят залози по кое време семейство Петканови ще се изпокарат кой да джитка с джипа и ще тръгнат да го продават. Засега обаче няма изгледи това да се случи, най-малко в случай че се съди от фотосите им в обществените мрежи.

Мине се не мине време и Петканов се похвали в кой рид с неговата мацка са ходили с лъскавия автомобил да се натискат. Освен с високата си проходимост колата е извънредно удобна и има куп екстри като автопилот, гласови команди за набиране на мечтан номер или радиостанция. Подобрената GPS навигация пък би помогнала на влюбените за случаите, в които са прекалили с ласките и вместо пътя за пернишкото село Кладинца, заловен назад към Владая. А това би ги отдалечило и от първокласната им къща в тузарското населено място Делта Хил


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР