Над 5 милиона станаха регистрираните случаи на заболели от в

...
Над 5 милиона станаха регистрираните случаи на заболели от в
Коментари Харесай

Над 5 милиона станаха заразените с коронавирус в Индия

Над 5 милиона станаха записаните случаи на болни от в Индия, демонстрират данните на министерството на опазването на здравето, представено от Агенция Франс Прес, съобщи БГНЕС.
От известно време регистрира най-големите ежедневни скокове в броя на инфектираните, а през последното денонощие новите случаи са малко над 90 000 с рекордните 1290 смъртни случая.
 Индия приближи границата от 100 000 инфектирани с ковид за ден Индия приближи границата от 100 000 инфектирани с ковид за ден
Индия регистрира втори следващ ден на рекордно нарастване в броя на инфектираните с ковид - 97 570 случая за миналото денонощие, преда...
С последните си един милион случая, регистрирани единствено за 11 дни, което е международен анти-рекорд, Индия в този момент има 5 020 000 инфектирани с ковид. Само в Съединени американски щати те са повече – 6 590 000 души.
Тъй като Индия в този момент тества към милион души всеки ден, доста специалисти споделят, че това не е задоволително и че същинският брой на инфектираните може да е надалеч по-голям.
Това беше доказано в няколко изследвания през последните седмици за тестване за антитела против вируса измежду елементи от жителите на мегаполисите Ню Делхи и Бомбай.
Индийският съвет за медицински проучвания, виновната за оправянето с пандемията организация в страната, съобщи предходната седмица, че изследването е посочило, че още през май на 6 000 000 души са били инфектирани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР