„Над 400 козунака дарихме в кампанията Солидарен Великден с БСП

...
„Над 400 козунака дарихме в кампанията Солидарен Великден с БСП
Коментари Харесай

Протеже на Корнелия дарява… козунаци

„ Над 400 козунака дарихме в акцията " Солидарен Великден с Българска социалистическа партия " в Ловеч и региона. Освен за нуждаещите се, самодейността има за цел да подтиква и да поддържа българските производители.”



Това се похвали от Ловеч Вяра Емилова, секретар на парламентарната група на “БСП за България “ и на ИБ на левицата. За Емилова не е загадка, че е протеже на соцлидерката Корнелия Нинова.

Червената депутатка уточни, че акцията има за цел да даде лъч вяра за идните светли великденски празници.

Емилова благодари на всички социалисти, които са се присъединили в акцията и по този метод са съдействали нуждаещите се българи да прекарат един по-светъл празник.

Тя добави, че социалистите са посетили голям брой домове за възрастни хора, както и предпазени жилища за хора със специфични потребности, където са зарадвали хората за идните великденски празници и добави, че " Солидарен Великден с Българска социалистическа партия " ще продължи и в идващите дни, когато социалистите ще посетят общините Летница, Ябланица, Тетевен и Луковит.

В умозаключение тя акцентира, че с помощта на „ Солидарен Великден с Българска социалистическа партия “ десетки хиляди обществено слаби българи са имали своя заслужен празник. „ Кампанията започва преди 3 години и се трансформира в ежегодна”, приключи Емилова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР