Над 40 стажанти се включват в лятното стажантско училище на

...
Над 40 стажанти се включват в лятното стажантско училище на
Коментари Харесай

ЧЕЗ откри лятното стажантско училише за 2019 г.


Над 40 стажанти се включват в лятното стажантско учебно заведение на фирмите от Групата ЧЕЗ в България през 2019 година Те ще натрупат познания и умения по специалностите си, като ще имат опция да се срещнат както с бизнеса на обособените компании, по този начин и с новостите в областта на енергетика, които ЧЕЗ Разпределение България внедрява. За тях ще се грижат 10 наставници, които ще ги направляват в детайлите на специалността енергетик и ще ги срещат с особеностите на бранш енергетика.

„ В момента секторът минава през динамични промени в следствие от цифровизацията и новите технологии. Работата в ЧЕЗ разрешава на младежите да бъдат част от тези промени и даже самите те да ги реализират “, сподели Виктор Станчев, основен действен шеф на „ ЧЕЗ Разпределение България “. Той поздрави стажантите за избора на специалност и означи, че компанията има потребност от младежи, които са стимулирани и намират смисъл и задоволство в работата.

За 12-годишната история на Стажантската стратегия досега над 800 души са минали стаж в ЧЕЗ, а 270 са постъпили на работа в фирмите на ЧЕЗ в България.Традиционно максимален е ползата към звената „ Експлоатация и поддържане “ и „ Мерене и ръководство на данни “ в „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР