Над 40 хиляди души дойдоха на концерта на Imagine Dragons,

...
Над 40 хиляди души дойдоха на концерта на Imagine Dragons,
Коментари Харесай

Imagine Dragons събраха над 40 хиляди души на стадион Васил Левски

Над 40 хиляди души пристигнаха на концерта на Imagine Dragons, в неделя вечер, на стадион „ Васил Левски “. От София стартира европейската част от международното турне на известната американска инди рок група.

Дан Рейнолдс и компания се появиха на сцената в 20:35 ч. и в продължение на 110 минути разходиха почитателите с най-хубавото от съвсем цялата си дискография.

Част от репертоара бе и самобитният триптих, разгласен от Billboard за най-хубавите рок песни на десетилетието – Believer, Thunder и Radioactive.

За концерта пристигнаха почитатели от целия свят. Чуваше се британска, съветска, немска, френска, сръбска, гръцка, испанска тирада. Част от феновете на Imagine Dragons обикалят със своите любимци по всички спирки от турнето, сподели пред Българска телеграфна агенция Джон. Той е пристигнал в София от Лондон, дружно с другари, особено за този концерт. Виж Imagine Dragons и умри – по този начин 26-годишният британец разказва страстта си след шоуто. Казва, че в никакъв случай няма да не помни топлото отношение и невероятната другарска атмосфера, която музикантите, и най-много Дан Рейнолдс, са съумели да основат, и то в такова голямо пространство, под намерено небе.

Your life is always worth living (Вашият живот постоянно си заслужава да бъде изживян), сподели няколко пъти вокалистът на Imagine Dragons. Преди това той съобщи, че гостуването в София е first of many (първото от много). Близо два часа той се раздаваше на публиката – с гласа си, с думите си и с цялостното си държание. След първите 7-8 осъществявания, квартетът се нарежда на изнесената измежду публиката втора сцена, с цел да извърши акустично Next to Me, Amsterdam, Three Little Birds (кавър на Боб Марли и The Wailers) и I Bet My Life. Малко по-късно Рейнолдс към този момент беше слязъл измежду феновете си, които го прегръщаха и целуваха. В края на концерта от общо над 20 песни, публиката безусловно изригна на Bones и Radioactive.

С европейския старт на Mercury World Tour (името на турнето), Imagine Dragons в действителност потвърдиха, че са On Top Of The World (На върха на света), както пеят в една от песните си, разясняват почитателите.

Групата от Лас Вегас, щата Невада – Imagine Dragons, е на сцената от 15 години. Има общо шест студийни албума, три наградата от Американските музикални награди, девет награди „ Билборд “ и една премия „ Грами “. Дан Рейнолдс е единственият, останал от първичния състав. До него в този момент са Уейн Сермън, Бен Маккий и Дан Платцман.

Преди тях на стадиона излезе английското дуо Soft Play, основано през 2012 година и взело участие в турнетата на The Prodigy, Kasabian, Jamie T и Wolf Alice. Исак Холман и Лори Винсент подгряваха публиката в продължение на 55 минути с части от албумите Are You Satisfied?, Take Control и Acts of Fear and Love.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР