Над 364 милиона потребители на интернет здравни услуги са регистрирани

...
Над 364 милиона потребители на интернет здравни услуги са регистрирани
Коментари Харесай

364 млн. китайци разчитат на здравни услуги по интернет

Над 364 милиона консуматори на интернет здравни услуги са регистрирани до юни 2023 година, се оповестява в отчет, оповестен от Китайската академия за проучвания на киберпространството. Той беше показан на почналата в град Уджън Световна интернет конференция (WIC), оповестява Радио Китай.

Интернет покритието в селските региони на Китай възлиза на 60,5% и към 68 000 хора с увреждания са съумели да бъдат наети посредством интернет приблизително на година, което демонстрира, че цифровите технологии играят все по-голяма роля в всекидневието на хората. Те също по този начин  са помогнали за нововъведенията на културни запаси, защото повече от 200 облачни платформи за обществена просвета са били основани към края на 2022 година, с 1504 терабайта онлайн запаси, покриващи разнообразни форми на изкуство, съгласно отчета.

Китай способства за подобряването на световните цифрови публични услуги и интензивно реализира интернационално съдействие за понижаване на бедността, основано на интернет. Опитът в това отношение се споделя посредством платформи като Азиатско-тихоокеанското икономическо съдействие, оповестява медиата.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР