Над 350 цигани са обсадили вчера болницата в Пазарджик. Причина

...
Над 350 цигани са обсадили вчера болницата в Пазарджик. Причина
Коментари Харесай

Цигани окупираха болницата в Пазарджик

Над 350 роми са обсадили през вчерашния ден болничното заведение в Пазарджик. Причина е злополука, при която починаха 18-годишно момче и 22-годишна жена. Според ромите лекарите в болничното заведение не са си свършили работата.
18-годишният водач на лек автомобил " БМВ " подхваща рисково тройно изпреварване, само че изгубил надзор над колата, която е изхвърчала от пътя и се е блъснала в крайпътно дърво. След удара БМВ-то е било смачкано до неразбираемост. На място е умрял 18-годишният сателит на лидера, който е седял на предната дясна седалка.

В болничното заведение в Пазарджик са превозени водачът и 22-годишна жена, която се е возила на задната седалка. Въпреки напъните на лекарите тя е умряла.

Минути, откакто в квартала се схваща за жестоката злополука, над 350 роми безусловно блокират регионалната болница. Те желали да се саморазправят с дежурните лекари и да изискат от тях пояснение за какво не са избавили околните им от смачкания автомобил. Лекарите подават сигнал с паник бутон.

„ Изключително признателни сме на структурите на Министерство на вътрешните работи и персонално на основен комисар Йордан Рогачев за съответната реакция през миналата нощ, която е била извънредно тежка от сътрудниците в нощното дежурство ", сподели пред „ Пазарджишка Марица “ изпълнителният шеф на Областната болница доктор Васил Вълчев. Той призна, че не за първи път разчитат на поддръжка от Министерство на вътрешните работи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР