Над 330 млн. лв. са неплатените данъци и осигуровки от

...
Над 330 млн. лв. са неплатените данъци и осигуровки от
Коментари Харесай

Горанов: Онлайн магазините укриват 160 милиона лева данъци

Над 330 млн. лева са неплатените налози и осигуровки от така наречен кешови стопански браншове (заведения, питейни заведения, нощни заведения, търговия на дребно с храни, дрехи и др.)

Данъци в размер на близо 500 млн. лева укриват всяка година търговци като не регистрират оборота си. Това излиза наяве от писмен отговор на министъра на финансите Владислав Горанов на въпрос на депутати от Българска социалистическа партия, оповестява Флагман.

Над 330 млн. лева са неплатените налози и осигуровки от така наречен кешови стопански браншове (заведения, питейни заведения, нощни заведения, търговия на дребно с храни, дрехи и др.). Още над 160 млн. лева са укритите налози от търговци, които правят продажби посредством електронни магазини.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР