Над 3220 литра контрабанден зехтин задържаха митнически служители на ГКПП

...
Над 3220 литра контрабанден зехтин задържаха митнически служители на ГКПП
Коментари Харесай

Иззеха над 3000 литра контрабанден зехтин на „Капитан Андреево“

Над 3220 литра контрабанден зехтин задържаха митнически чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “, при инспекция на товарен автомобил, който е влизал в страната от Турция.

На 11 май на пункта идва влекач с полуремарке с турска регистрация. Водачът е турски жител и показва постоянни документи за транспортираната групажна стока от Турция за Германия.

На транспортното средство е осъществена щателна митническа инспекция, при която са маркирани необикновени плътности в транспортирания товар.

 Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 3 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 3 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест

Открити са 125 кашона със зехтин в опаковки от 5 и 1 литра, добре прикрити с част от заявената стока - пакети със слънчогледови семки. Общото количество на откритото маслиново олио е 3220 литра. Установени са още и 130 недекларирани кашона със супи на прахуляк, както и зеленчукови и месни бульони.

Снимка: Агенция " Митници "

Финансовата загуба от кражбата се прави оценка на повече от 370 хиляди евро

На лидера на камиона е формиран акт по Закона за митниците за опит да бъдат пренесени артикули през държавната граница без знанието и разрешението на митническите органи.

Суша утежни реколтата от маслини

Проверката е част от общите дейности против контрабандата с присъединяване на чиновници на Агенция „ Митници “, Групово дело „ Борба с проведената престъпност “, Групово дело „ Гранична полиция “ и Национална организация за приходите.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР