Над 32 хиляди нарушения на пътя. Това са констатирали от

...
Над 32 хиляди нарушения на пътя. Това са констатирали от
Коментари Харесай

Над 32 000 нарушения на пътя у нас... само за една седмица

Над 32 хиляди нарушавания на пътя. Това са установили от КАТ, единствено по време на „ Европейската седмица на подвижността “.

От „ Пътна полиция “ стягат контрола, като мотив е и предстоящият натоварен трафик към празничния 22 септември.

От пътна полиция чакат огромна част от българите да слеят Деня на независимостта с идния уикенд. Няма да липсват и директно преминаващи, а надзор ще има в цялата страна.

„ През тъмната част на денонощието, в късните часове тази нощ, както и на следващия ден вечер, ще се подчертава върху това да не се позволява ръководството на транспортни средства след приложимост на алкохол, опиати или техни аналози “, разяснява Мария Ботева от „ Пътна полиция “

От 16 до 20 септември, камерите на „ Пътна полиция “ са уловили над 20 хилияди нарушавания за превишена скорост.

Трагичен случай в Пазарджик беляза „ Деня без жертви на пътя “. Пешеходец почина на място, на изхода за Пловдив. 43-годишният мъж бил ударен от автомобил на 72-годишен водач.

Акцент в европейски дни за пътна сигурност тази година са точно пешеходците.

Не единствено у нас, само че и в цяла Европа се борят с разпръскване от мобилните устройства.

Лице на акцията са грациите, донесли златото за България на Олимпиадата в Токио.

Златните ни девойки насочиха особено обръщение за феновете на bTV.

„ Ние сме тук да ви призовем, всички участници в придвижването - и водачи, и пешеходци, дано дружно да бъдем по-отговорни на пътя, бъдете деликатни до момента в който шофирате и носете защитните колани, с няколко обикновени неща можем да сведем до най-малко пътните произшествия, ние като спортисти знаем какъв брой е значимо да се съблюдават разпоредбите, по тази причина желаеме да ви призовем и вие да го извършите. „ Лесно е да спасиш живот, просто спазвай разпоредбите “, споделят от Националния тим по художествена гимнастика.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР