Над 300 представителки на националното ръководство и областните структури на

...
Над 300 представителки на националното ръководство и областните структури на
Коментари Харесай

Над 300 представителки на националното ръководство и областните структури на Жени ГЕРБ участваха в национална конференция

Над 300 представителки на националното управление и регионалните структури на Жени (ЖГЕРБ) участваха в двудневна национална конференция на Ж в София, заяви Анжела Димчева, член на Управителния съвет на Жени – София. Събитието на тематика „ Европейският избор: избори, развиване и водачи “ се провежда и с поддръжката на фондация „ Конрад Аденауер “. 

В съвещанието се включиха и Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова – някогашен вицепремиер и министър на външните работи, Росица Кирова – зам.-председател на Народно събрание, Норберт Бекман-Диркес – шеф на фондация „ Конрад Аденауер “, Владислав Горанов – някогашен министър на финансите, Алина Стефанова – зам.-председател на Младежи  и Димитър Ганев – политолог.

Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова обясни по какъв начин действа Европейският парламент и показа Манифеста на ЕНП – проект за деяние до 2030 година  в 39 страници. Слоган на Манифеста е „ Нашата Европа е сигурен и добър дом за хората “.

„ Ние желаеме една Европа, която поддържа фамилиите и има тъждество сред половете и поколенията. Европа, която влага в просвета и опазване на здравето. Ние ще се борим за вложения в защитата, с цел да се облегнем на дълготрайна политика за сигурност “ – по тези акценти в Манифеста на ЕНП приказва Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова.

Зам.-председателят на Народното събрание Росица Кирова изведе на фокус проблемите на Североизточна България и приказва за женската взаимност. Тя посочи поддръжката, която получава от Европейската национална партия и добави, че в листите за претенденти за евродепутати би трябвало да има смели, почтени претенденти. „ България не е София, по тази причина ние в този момент би трябвало да обиколим всички региони и да приказваме персонално с всеки човек – дамите умеят да убеждават “, сподели още Кирова. 

Събитието се водеше от Екатерина Йорданова – общински консултант в Столичната община и ръководител на Националния изпълнителен съвет на Жени. Тя разгласи, че от структурата са организирали конгреси на дамите в 19 области. Предстоят още 9 форума, които ще приключат преди изборите. Призовавам общинските и регионални ръководители да подредят уравновесени листи, в които дамите да са почтено показани, сподели още Йорданов. 

Тази заран съществена тематика на конференцията беше „ Дигитално присъединяване на дамите “, а край на двудневния форума сложи Молебен на дамите на България за мир, отслужен в храм „ Света София “.

На 30 март Разград беше хазаин на районна академия на Жени. Във форума, отдаден на дамите в политиката, вземат участие дами от структурите на партията от областите Разград, Търговище, Шумен, Силистра и Добрич.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР