Над 300 деца се включиха в инициативата „Децата на Враца

...
Над 300 деца се включиха в инициативата „Децата на Враца
Коментари Харесай

Повече от 300 малчугани се включиха в „Децата на Враца рисуват“

Над 300 деца се включиха в самодейността „ Децата на Враца рисуват “. Мероприятието, проведено от община Враца, е част от поредност детски празници, включени в програмата за отбелязване на 24 май - Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност.
Начало на събитието даде заместник-кметът Петя Долапчиева. „ След като децата на Враца спортуваха, честваха е време за гениите, които обичат да рисуват. Днес прелестното детство ще бъде изразено в страхотни рисунки, ще бъде цветно и пъстро, тъй като тук са децата на Враца “, съобщи в приветствието си заместник-кметът Долапчиева и пожела триумф на участниците.
Тази година в самодейността участваха ученици на 14 детски градини от община Враца, дребните художници от Школа по изобразяване „ Дъга “ към Младежки дом с началник Росица Стоянова и деца, част от план „ СТИМУЛ за ранно детско развиване “, които рисуваха на тематика „ Детство мое “.
За всички участници бяха планувани награди. Празникът е и част от активността по план „ СТИМУЛ за ранно детско развиване “, финансиран по скица за БФП от Оперативна програма „ Развитие на човешките запаси “ 2014 -2020 г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР