Над 30 служители на полицията и пожарната в Смолян, както

...
Над 30 служители на полицията и пожарната в Смолян, както
Коментари Харесай

Алпинисти и доброволци търсят изчезнала пенсионерка из стръмни скали

Над 30 чиновници на полицията и пожарната в Смолян, както и доброволци, търсят към този момент втори ден 82-годишната Шукрие Пиперкова от с.Тикале. Тя е в неопределеност от 2-ри юли, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Възрастната жена е видяна за последно към 19 часа в аграрни парцел наоколо до селото. Двамата с внука й събирали сено по-рано денем. Внукът тръгнал да се прибира по една от горските пътеки у дома, а баба му тръгнала по друга пътека малко по-късно, само че не се прибрала.

Към 19 часа околните потеглят да я търсят, не я намират и подават сигнал на тел. 112. Тъй като пътеката, по която е вървяла минава край стръмни скали едно от догатките е, че дамата е паднала в урвата. Мястото е единствено на към 100 метра от вкъщи на дамата.

Още същата вечер в търсенето е включено и служебно куче, само че без резултат. В сряда през целия ден е обхождан региона, в който е видяна, само че също без резултат.

" Жената е здрава, живее с една от дъщерите си и внучето, няма съществени здравословни проблеми. До момента няма никаква диря от нея ", сподели кметът на село Тикале Юри Кацаров.

Издирването ще обхване по-голям периметър, включително и скалиста околност, където алпинисти от пожарната Смолян ще търсят изчезналата жена. Те се спускат през днешния ден по стръмните скали край смолянското село Тикале.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР